Vrijwilligers in het zonnetje gezet. Foto: PRet
Vrijwilligers in het zonnetje gezet. Foto: PRet Foto: Jan Knoef

Jubilarissen Stichting Welzijn Zelhem en Halle

Algemeen

ZELHEM - Hoewel de Stichting pas op 8 december 2006 officieel werd opgericht, kon een aantal vrijwilligers vorige week al in het zonnetje gezet worden, omdat ze zich al twaalf en een half jaar inzetten voor het welzijn van de Zelhemse ouderen.

Tal van activiteiten worden georganiseerd van een compleet jaarprogramma met fiets'trainingen' en andere sport- en spelmogelijkheden tot computer en iPad-cursussen en van gezellig koffie drinken in de Oranjehof tot dagopvang zonder indicatie en rijbewijskeuringen. Alles om het welzijn van de Zelhemse ouderen te bevorderen.

Tijd dus voor een huldiging, want Fien Berendsen zet zich als beheerder van de Oranjehof, samen met haar man Rein, al die jaren al in voor het beheer en de organisatie van de activiteiten. Annie Lievestro-Schildering helpt in de bediening en zorgt er voor dat de Oranjehof op de juiste momenten open is. Ze is inmiddels 85 en neemt nu afscheid als vrijwilliger.

Ook Riek Geesink helpt als algemeen vrijwilliger in de bediening. Daarnaast verzorgt ze de bingoactiviteiten. Henk van Zuilekom werd gehuldigd omdat hij al die jaren de secretaris van het bestuur is.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant