Ize Herwers werd met haar pony Bizarro Bonito reservekampioen van Gelderland. Foto: PR
Ize Herwers werd met haar pony Bizarro Bonito reservekampioen van Gelderland. Foto: PR

Ize Herwers met Bizarro Bonito reservekampioen van Gelderland

Algemeen

WEZEP/HENGELO - De Gelderse Kampioenschappen Outdoor voor ponyruiters werden zaterdag 5 augustus verreden in Wezep. Twee van de ponyruiters van de Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld. mochten hieraan deelnemen: Maud van Walstijn met haar pony's Memorie en Don Diego en Ize Herwers met haar pony Bizarro Bonito.

Maud van Walstijn startte met haar pony Don Diego in de M1 dressuur en met Memorie in de M2 dressuur. In een groot deelnemersveld werden ze heel knap zesde en zevende van Gelderland. Een hele knappe prestatie.

Ize Herwers kwam met haar pony Bizarro Bonito aan de start in de B-dressuur. Ze hebben samen een hele nette proef laten zien en na in spanning te hebben afgewacht, kwam daar de verlossende uitslag. Ize en Bizarro Bonito zijn reservekampioen van Gelderland geworden en hebben hiermee een ticket bemachtigd voor de Nederlandse Kampioenschappen op zaterdag 26 augustus in Ermelo. Een fantastische prestatie. Zij wordt alvast veel succes en plezier gewenst op dit NK.

Rijvereniging en Ponyclub Hengelo Gld. organiseert zelf ook een dressuurwedstrijd en wel op zaterdag 23 en zondag 24 september op het verenigingsterrein Banninkstraat 28a in Hengelo Gld. Er zijn nog enkele startplekken en natuurlijk is iedereen welkom om te komen kijken.

Voor meer informatie over de vereniging, kijken bij een les of volgen van een proefles, wordt verwezen naar de website.


www.RVPCHengeloGld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant