Foto's: PR
Foto's: PR
advertorial

Muziekschool Oost-Gelderland biedt flexibel maatwerk

Algemeen

REGIO - Muziekschool Oost-Gelderland is springlevend en heeft een aantal nieuwe activiteiten aan het toch al uitgebreide aanbod toegevoegd. Of je nu jong bent of oud; beginner of vergevorderd; het liefst in groepsverband of juist individueel wilt lessen; als starter eerst met verschillende instrumenten wilt kennismaken of slechts een aantal 'opfris' lessen wilt volgen, Muziekschool Oost-Gelderland biedt altijd een passende oplossing. "Er is wat dat betreft dus geen enkele reden om niet (opnieuw) aan een muzikale carrière te beginnen", meent muziekschool directeur Henk Lubberdink. "Binnenkort starten we met ons nieuwe cursusjaar en aanmelden kan nog steeds."

"Wij kunnen maatwerk leveren", vertelt Lubberdink. "De beslissing om te beginnen met muziekles neem je niet zomaar. Welke muziekvorm en welk instrument past het best bij je? Is je 'droominstrument' ook écht zo leuk als dat het vooraf lijkt? En stel dat je zoon of dochter na een paar weken afhaakt, wat dan? Allemaal vragen die een drempel kunnen zijn om je kind of jezelf aan te melden bij de muziekschool."
Daarom vestigt de muziekschool de komende weken de aandacht op de kennismakingspakketten waarmee het mogelijk is om te ontdekken of 'droom' en 'werkelijkheid' met elkaar overeenkomen.
"Voor de jeugd tot en met zeventien jaar hebben we een speciaal startpakket. Zes weken lang kan men een instrument naar keuze gebruiken, inclusief lessen om te ontdekken of de juiste keuze is gemaakt. Als het goed bevalt kan men zich inschrijven voor een jaarcursus of een Ten4U pakket en is het mogelijk om een instrument te huren van de muziekschool. Voor grote instrumenten zoals piano's is er tevens de mogelijkheid om in de muziekschool te komen oefenen", legt Lubberdink uit. Ook voor volwassenen is een soortgelijk startpakket ontwikkeld, maar dan voor een periode van vier weken.

Naast de mogelijkheid om voor een heel cursusjaar in te schrijven bestaat voor volwassenen ook de mogelijkheid om een 'twaalf lessen kaart' aan te schaffen. "Ideaal voor diegenen die weer in de gelegenheid zijn om hun oude hobby op te pakken en graag weer even op gang geholpen willen worden", meent Lubberdink. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om in groepsverband muziek te maken. "We hebben een breed aanbod en elke doelgroep wordt bediend. Of je nu kiest voor klassiek of pop, voor jazz of gregoriaans, voor barok of hardrock, binnen ons lesaanbod is overal ruimte voor en hebben we deskundige en ervaren docenten beschikbaar", vertelt Lubberdink. De muziekschool Oost-Gelderland is al jarenlang een kweekvijver voor muzikaal talent. "Maar hoe groot of klein je ambitie ook is, wij hebben oog en oor voor iedereen", benadrukt Lubberdink. "Muziek maken is een mooie hobby. Muziek hoort overal bij en iedereen 'heeft er wel iets mee', hetzij passief of actief."
Het nieuwe schooljaar van de muziekschool start op maandag 28 augustus. Op de website www.muziekschooloostgelderland.nl is alle informatie te vinden over het aanbod en de lesmogelijkheden. Tevens kan men zich aanmelden via deze website.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant