Jonge band in Live@Ideaal. Foto: PR
Jonge band in Live@Ideaal. Foto: PR

Coloured Steel Factory bij Live@Ideaal

Algemeen

ZELHEM - Woensdagavond 16 augustus staat de band 'Coloured Steel Factory' centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de muzikanten worden geïnterviewd over hun muziekgeschiedenis en aspiraties.

Coloured Steel Factory is een relatief jonge naam in het bandjescircuit. De jonge vijfkoppige formatie wil tijdens de optredens vooral zorgen voor spektakel op de planken. Met een oefenruimte in een stalenfabriek komt hun muzikale creativiteit goed tot z'n recht, waarbij de plek ook de inspiratie leverde voor de naam van de band. De bandleden voelen zich geïnspireerd door artiesten als The Clash, Nirvana, Herman Brood en Led Zeppelin, waarbij ze altijd een eigen twist aan een optreden weten te geven. Naast covers speelt de band ook eigen werk.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant