Zelhems team strijdt voor 'Ezelstal de Edelingen'

Algemeen

Zelhem - Het radio- en televisieprogramma van Omroep Gelderland met de titel 'Zomer in Gelderland' komt op 7 augustus naar het terrein bij sporthal 'de Pol', waar een Zelhems team zal gaan strijden om 1000 euro te verdienen voor zorgboerderij 'Ezelstal de Edelingen'. Met het geld kan een speeltoestel geplaatst worden.

Het belooft een heel spektakel te worden, waarbij naast het bedrag ook nog de eretitel 'Mooiste plaats van Gelderland' te verdienen is. Daarmee kan Zelhem zich als 'het Groene Hart van de Achterhoek' weer mooi op de kaart zetten. Via verschillende opdrachten moet het Zelhemse team punten vergaren, die omgezet worden in euro's.

Hierbij wordt ook de hulp van zoveel mogelijk inwoners gevraagd. Bijvoorbeeld door te stemmen op ons mooie Zelhem via de app van Omroep Gelderland. Denk niet dat je niet van nut kunt zijn. Kun je bouwen, naaien, schminken, knippen, blazen, klappen, joelen, rijden, lopen, thee zetten, iets sportiefs? De organisatie weet niet welke opdrachten er komen. Zit je bij een vereniging of ken je een feiten over Zelhem die iedereen in Gelderland moet weten? Vind je het gewoon leuk om nieuwe noabers te leren kennen en samen de schouders eronder te zetten? Kom op maandagavond 31 juli om 20.00 uur naar sporthal 'de Pol' om deel te nemen aan de voorbereidingen. In ieder geval ben je op 7 augustus om 17.45 uur welkom op het terrein van sporthal 'de Pol'.

Tijdens de live-uitzending, die om 18.20 uur begint, moet zoveel mogelijk publiek aanwezig zijn. Niet alleen voor de support en de gezelligheid, maar ook voor de euro's, want hoe groter het publiek, des te groter het aantal euro's. Op de foto het team van 10, het kernteam. Ze kunnen het niet alleen, dus meld je aan. Dat kan ook via de FB-pagina `Zomer in Gelderland –Zelhem` Voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de teamcaptain, Bas Hulshorst.


06-43032587

b.hulshorst@depolzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant