Poncificaal wordt een knalfeest. Foto: PR
Poncificaal wordt een knalfeest. Foto: PR

De afspraak NIX18 ook bij Pontificaal

Algemeen

HUMMELO - De eerstvolgende Pontificaal Party vindt plaats op 10 juni, vanaf 20.30 uur. Na maanden van voorbereidingen, overleggen, bellen, mailen, organiseren en regelen is iedereen en alles er op 10 juni helemaal klaar voor.

De welbekende rood/witte tent zal er weer staan, de drank zal koud staan en de band zal helemaal opgewarmd zijn. Zodat iedereen er weer een geweldig feest van kunnen maken.

De organisatie heeft in samenspraak met de gemeente afgesproken goed te gaan letten op de minimale leeftijdsgrens en daarom willen zij dan ook iedereen verzoeken zijn of haar legitimatiebewijs mee te nemen. Voor wie nog geen achttien jaar is, is het verboden om alcoholische drank nuttigen. Ook het Pontificaal houdt zich aan de afspraak: NIX18.

Wie alvast een voorproefje wil, bekijkt de foto's en video's van voorgaande jaren via Facebook. Wie hier dit jaar ook bij wil zijn, zorgt ervoor een uitnodiging in handen te krijgen om er een geweldige avond van te maken. Het Pontificaal is pas ouderwets gezellig als iedereen erbij is op zaterdag 10 juni om 20.30 uur aan de Kipstraat in Hummelo.


www.facebook.com/pontificaal

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant