Power uit Hammond en drums
Power uit Hammond en drums

The Blacktop Symphony bij LIVE@IDEAAL

Algemeen

Zelhem - Woensdagavond 24 mei staat 'The Blacktop Symphony' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van het programma.

The Blacktop Symphonie is een duo met beukende drums en een scheurend Hammondorgel. Met slechts deze twee instrumenten, weet de band een krachtig en uniek geluid te creëren. Tijdens hun energieke show wordt het publiek meegenomen op een reis door muzikale landschappen, die soms psychedelisch, donker en melancholisch zijn, maar die plots om kunnen slaan naar swingende Rock 'n Roll. De muziek van Arjan en Frank zit vol invloeden uit de jaren zestig en zeventig, waar ze een eigen geluid uit gedestilleerd hebben.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant