Halle zet tweede stap naar Dorpsplan voor leefbare toekomst

Algemeen

HALLE - In opdracht van Halle's Belang is eind 2016 een groep Hallenaren gestart met het maken van het nieuwe Dorpsplan voor een leefbare toekomst voor Halle. Het Dorpsplan zal weergeven wat de inwoners van Halle belangrijk vinden om te zorgen dat het dorp en het buitengebied leefbaar blijft. Om deze wensen in kaart te brengen vond er begin januari 2017 een dorpsbijeenkomst plaats waarbij iedereen zijn of haar mening en ideeën kon uiten. In navolging hierop vindt er op woensdag 17 mei om wederom een bijeenkomst plaats voor de bewoners van Halle en andere belanghebbenden om de tweede stap richting het Dorpsplan te zetten. Iedereen is op 17 mei om 20.00 uur van harte welkom deel te nemen aan deze bijeenkomst in Zaal Nijhof in Halle. De zaal is open vanaf 19:30.

Op woensdag 17 mei presenteert de werkgroep de input die uit de eerste dorpsbijeenkomst is gekomen. "Tijdens de tweede avond willen we in panels bij de verschillende onderdelen stilstaan. Met deze input kan vervolgens de echte start gemaakt worden voor het uitwerken van de plannen." Voor deze bijeenkomst zijn niet alleen alle Hallenaren van harte welkom, maar ook andere belanghebbenden zoals de gemeente Bronckhorst en andere organisaties die belangrijk zijn voor het dorp. Ook de vereniging 'Dorpshuizen en Kleine Kernen in Gelderland (DKK)' zal aanwezig zijn, die de werkgroep begeleidt bij het opstellen van het Dorpsplan.

"Ter voorbereiding op de avond is het voor iedereen mogelijk om de uitwerking van de speerpunten na te lezen op de Facebookpagina. Met de input die we 17 mei krijgen, kunnen we een vol vertrouwen aan de slag met de uitwerking van het plan en is de kans dat alles werkelijkheid wordt ook groter," aldus de werkgroep.


facebook.com/dorpsplanhalle

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant