De Avondvierdaagse Hummelo vindt plaats van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni. Foto: PR
De Avondvierdaagse Hummelo vindt plaats van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni. Foto: PR

Routeboekjes in de maak voor Avondvierdaagse Hummelo

Algemeen

HUMMELO - De paden op, de lanen in, door het mooie Hummelo. De Avondvierdaagse is weer in aantocht. De organisatie is voor het tweede jaar in handen van de Stichting Dorpshuis Hummelo en de activiteitencommissie is druk doende om alle voorbereidingen te treffen. De routes zijn uitgezet, de routeboekjes zijn in de maak en er worden verkeersregelaars geregeld. Van maandag 29 mei tot en met vrijdag 2 juni kan er deel worden genomen aan de 2,5, de 5 en de 10 kilometer. De start vindt iedere avond plaats bij Dorpshuis De Ruimte.

Vorig jaar was het een sprong in het diepe voor de organisatie. "Het was ontzettend veel werk, maar ook heel leuk werk. En het is tof om alle kinderen en ouders een gezellige, sportieve week te bezorgen!", aldus Ciska Rensen, die veel werk verzet voor de Avond4Daagse. Dit jaar gaat de organisatie op dezelfde voet weer verder. "Wel hebben we vorig jaar gemerkt dat de routes uitdelen per dag niet zo handig is, dus we maken dit jaar een boekje met alle routes en informatie erin, dan hoeven de mensen maar één keer iets mee te nemen. Ook hopen we dat er zich dit jaar meer groepen aanmelden, zodat de wachttijd hopelijk kan worden verkort. Dat is fijn voor iedereen," aldus Rensen.

Inschrijven
Inschrijven doe je op woensdagmiddag 24 mei vanaf 14.15 uur op basisschool de Woordhof of diezelfde woensdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur in het Dorpshuis. Mocht men de inschrijving niet redden op deze twee momenten, dan is er op maandag- of dinsdagavond ook nog de mogelijkheid om in te schrijven. De kosten bedragen dan wel een euro meer: 6 euro in plaats van 5 euro bij voorinschrijving. Inschrijven als groep wordt aangeraden, omdat dit de wachttijd verkort.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant