De Quintusloop kidsrun. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen
De Quintusloop kidsrun. Foto: Achterhoekfoto.nl/Liesbeth Spaansen

Vijfde Quintusloop om Hengelo

Algemeen

HENGELO - Voor de vijfde keer wordt de Quintusloop gehouden, dit jaar op zondag 28 mei. De Quintusloop is een hardloopwedstrijd van 5 en 10 kilometer en een kidsrun van 1 kilometer. De routes lopen vooral door het prachtige buitengebied van het dorp Hengelo.

De route van de 10 kilometer is vergeleken met vorig jaar iets gewijzigd, zodat deze route exact 10 kilometer is geworden. De kidsrun is ingekort naar 1 kilometer. Kinderen van 6 t/m 12 jaar lopen twee rondes bij Sporthal de Kamp, zodat de toeschouwers hen twee keer kunnen aanmoedigen.

Start en finish zijn bij Sporthal de Kamp. De kidsrun start om 11.15 uur, de 10 kilometer om 12.00 uur en de 5 kilometer om 12.20 uur. De kosten bij voorinschrijving zijn 2,50 euro voor de kidsrun en 6,50 euro voor volwassenen. Inschrijven op de dag zelf kost 8,50 euro. Meer informatie staat op de site.

De Quintusloop wordt georganiseerd door Handbalvereniging SV Quintus met medewerking van diverse andere vrijwilligers. Tot ziens op dit mooie sportieve Hengels evenement.


www.quintusloop.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant