Keverweekend 2016 in Vorden. Foto: Achterhoekfoto.nl/Harry Jansen
Keverweekend 2016 in Vorden. Foto: Achterhoekfoto.nl/Harry Jansen

Keverweekend in de Achterhoek

Algemeen

ZELHEM - Keverclub Nederland Regio Overijssel organiseert 21, 22 en 23 april haar Keverweekend in de Achterhoek. Keverbezitters uit de Achterhoek zijn namelijk al jarenlang aangesloten bij de Regio Overijssel. Uitvalsbasis voor tientallen 'kevers' is dit jaar de nieuwe locatie camping Coen Evers, Keijenborgseweg 27 te Zelhem.

Vrijdag vindt de opbouw plaats en zullen de eerste campinggasten arriveren. Zaterdag en zondag is men welkom tussen 10.00 en 17.00 uur en zal er een onderdelenmarkt zijn en worden er diverse behendigheidsproeven gedaan. Op zondag wordt de mooiste auto van het evenement bekroond met een beker. Kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin van de camping.

Volkswagen Kever Club Nederland is de grootste luchtgekoelde Volkswagen groep van Nederland en telt ruim vijftienhonderd actieve leden die allemaal op hun beurt gek zijn van alles wat met het merk te maken heeft.

De entree is gratis en u kunt gratis kamperen (geen elektra aanwezig). Voor meer informatie, zie de website of de facebook 'KCN Overijssel'.


www.kcnoverijssel.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant