De jonge turners mogen trots zijn op het resultaat. Foto: PR
De jonge turners mogen trots zijn op het resultaat. Foto: PR

De Sperwer op prijzentocht

Algemeen

HOOG KEPPEL - Op zaterdag 14 januari gingen de turnjongens van De Sperwer naar de rayonkampioenschappen in Barchem. Samen met hun leidster Femke konden ze daar laten zien waar ze in de lessen op geoefend hadden. Het was een goed bezet deelnemersveld. De Sperwerjongens mogen trots zijn op het resultaat, ze hebben zich van hun beste kant laten zien. Alex Schaars behaalde de eerste plaats, Siert Luimes werd tweede.

Zaterdag 11 februari was het weer tijd voor de jaarlijkse pre-instapwedstrijd georganiseerd door de gymnastiekverenigingen De Sperwer en DOG Baak. Dit jaar werd het gehouden in De Hessenhal in Hoog-Keppel. De jongste meiden van De Sperwer deden mee en behaalden mooie resultaten. Het meedoen alleen al was leuk, maar ook heel spannend met de officiële jury erbij en veel publiek.

In de eerste wedstrijd van de pre-instap won Caitlyn van den Hudding de eerste prijs, Eloise Rexwinkel en Nikki Langenhof werden gedeeld tweede en Pretty Khawary derde. In de tweede ronde van de pre-instap deed Doris Huntelaar mee en zij werd derde met een mooie puntenresultaat.

Dit jaar werd naast de pre-instap tevens ook de wedstrijd van de zesde divisie gehouden. In de ochtend lieten Merle de Vries en Dafne Teunissen zich van hun beste kant zien. Dafne ging met de bronzen medaille naar huis en Merle werd vierde.
In de derde ronde van de zesde divisie behaalde Esmee Dimmendaal een prachtige zilveren medaille voor de tweede plaats.


www.de-sperwer.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant