Petra Eland, Bas Bloem, de heer en mevrouw Pascarelli en Hans Eland. Foto: Dyanne Schiphorst
Petra Eland, Bas Bloem, de heer en mevrouw Pascarelli en Hans Eland. Foto: Dyanne Schiphorst

Een minuut gratis winkelen bij de Plus Eland voor winnaar kerstfotopuzzel Contact

Algemeen

HENGELO/VORDEN - Er is in december volop gepuzzeld in de gemeente Bronckhorst. In Weekblad Contact stond de bekende kerstfotopuzzel met als hoofdprijs 1 Minuut gratis winkelen bij de Plus Eland. Uit de vele goede inzendingen werd mevrouw Pascarelli uit Vorden uitgeloot.

Vrijdag 17 februari was het zover. Petra en Hans Eland ontvingen de heer en mevrouw Pascarelli in hun Plus Eland winkel in Hengelo, Bas Bloem en Dyanne Schiphorst waren namens Weekblad Contact aanwezig.

Nadat Hans Eland het winkelende publiek had gevraagd ruim baan te maken voor de winnares werd het startsein gegeven en konden de heer en mevrouw Pascarelli van start. Olijfolie, wijn, kaas, vlees en een boodschappenpakket, het lag allemaal in de kar. Een minuut later gaf de telefoon van Hans Eland aan dat de tijd om was. Mevrouw Pascarelli was zeer tevreden met de inhoud maar zo´n minuut gaat snel voorbij. Na de minuut winkelen ontving mevrouw Pascarelli een mooie bos bloemen van mevrouw Eland. Aan de kassa bleek dat er voor 103,20 euro aan boodschappen was gedaan en dat is altijd leuk voor wie normaal nooit iets wint.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant