Deze week het Jazz-combo rodom zangeres Rehana Begum live bij Ideaal. Foto: PR
Deze week het Jazz-combo rodom zangeres Rehana Begum live bij Ideaal. Foto: PR

Rehana Begum Quartet bij LIVE@IDEAAL

Algemeen

ZELHEM - Woensdagavond 11 januari staat het jazzcombo 'Rehana Begum Quartet' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van dienst.

Het Rehana Begum Quartet Jazz is geformeerd rondom zangeres Rehana Begum, die met hart en ziel jazz zingt. Haar warme stem leent zich uitstekend voor bruisende swing, zwoele bossanova's en romantische ballads. Zingen is voor haar het plezier van het verhalen vertellen op muziek. N

a haar studie Psychologie besloot Rehana zich te richten op de jazz door de opleiding jazz & lichte muziek te volgen. Ze leerde daar pianist Paul van den Belt kennen, met wie ze sindsdien geregeld samenwerkt. In contrabassist Peter Tollenaar en drummer Peter de Heer werd een strakke en creatieve ritmesectie gevonden.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website.


www.ideaal.org

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant