Duitse Avond in Hummelo. Foto: PR
Duitse Avond in Hummelo. Foto: PR

Wederom gezellige Duitse Avond in Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Op zaterdag 26 november 2016 zal er weer een Duitse Avond gepresenteerd worden in Hummelo. Na een succesvolle editie in 2015 hebben de twee horecagelegenheden in Hummelo besloten om er dit jaar een mooie samenwerking van te maken. Zowel De Gouden Karper als FF naar Steef springen in op dit evenement.

De Gouden Karper biedt een heerlijke typische Duitse maaltijd aan met keuze uit diverse gerechten. Aan lange tafels kan worden genoten, onder het genot van een heerlijk muziekje om alvast in de stemming te komen voor de feestavond bij FF naar Steef. Aanvang: 18.30 uur bij De Gouden Karper in de Grote zaal. Voor meer info: welkom@degoudenkarperhummelo.nl, telefoon 0314-381214

Bij FF naar Steef zal het feest voortgezet worden vanaf 21.00 uur. Hier zal de avond muzikaal begeleid worden door live-muzikanten die de bekende Duitse klassiekers ten gehore zullen brengen. In de sfeervol aangeklede zaal is het genieten van de Duitse Gemütlichkeit, onder het genot van drankjes en een passende snack. Er mag gedanst worden! Voor info: info@ffnaarsteef.nl, of bel 06-3040 7672.

De Duitse Avond wordt georganiseerd door de Evenementen Commissie Hummelo. Deze Stichting zet zich in voor de belangen van de Hummelose muziekvereniging De Eendracht. De opbrengst zal dan ook ten goede komen van De Eendracht.

Kaarten (voor de avond bij Steef) zijn voor 5 euro per stuk verkrijgbaar bij SPAR Jansen in Hummelo, FF naar Steef en De Gouden Karper.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant