Het wordt druk in de iBeat studio met de BBB. Foto: PR
Het wordt druk in de iBeat studio met de BBB. Foto: PR

'Big Bounce Band' bij Live@Ideaal

Algemeen

Zelhem - Woensdagavond 31 augustus staat de 'Big Bounce Band' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de muzikanten worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

De Big Bounce Band is 34 jaar geleden begonnen als jeugdband, opgericht door de Amerikaan Mr. Hall Schiff. Tegenwoordig is het een volwassen band met een aantal zeer getalenteerde muzikanten van diverse pluimage. De leden komen uit midden- en oost Gelderland met Duiven als centraal punt waar geoefend wordt.

Zangeres van de band, Nicole Reijmer, vertolkt het vocale deel van het uiteenlopende repertoire met verve, de ritmesectie biedt een solide en swingende basis en de blazerssectie verzorgt prachtige meerstemmige melodie-lijnen. Samen creëren ze een sound waarbinnen solisten heerlijk kunnen improviseren.

Typische bigbandnummers hebben een plaats naast de moderne nummers van de band. Standards als 'That Old Devil called Love' naast 'Late in the Evening' van Paul Simon. 'Stolen Moments' naast 'Midnight at the Oasis'.

De kracht van de band iligt in de muzikale kwaliteiten van de leden en hun dirigent. Daarnaast maakt de ongedwongen sfeer en het speelplezier van de Big Bounce Band het tot een aanstekelijk geheel waarbij menigeen zijn voeten niet op de plaats kan houden.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant