Plataanconcert op de markt in Zelhem. Foto: PR
Plataanconcert op de markt in Zelhem. Foto: PR

Plataanconcert in Zelhemse buitenlucht

Algemeen

Zelhem - Op vrijdagavond 2 september houdt Harmonie Prinses Juliana haar jaarlijkse Plataanconcert in de Zelhemse buitenlucht. Om 19:00 uur zal beginnersorkest Voorslag, onder leiding van dirigent Mark Golub, het programma openen. Daarna neemt opleidingsorkest OPmaat, onder leiding van Sander Waamelink, het stokje over. Net als Voorslag zullen ook zij laten horen hoe leuk het is om muziek maken en hoe gezellig het is dat in een echt orkest te doen.

Tot slot zal de harmonie, eveneens onder leiding van Sander Waamelink, de avond afsluiten met een mooi concert. Er is gekozen voor luchtige popmuziek, zoals bekende nummers van onder andere Amy Winehouse, Caro Emerald, Stevie Wonder en Adèle. U kunt plaats nemen op een van de gezellige terrasjes en onder het genot van een drankje luisteren naar de muziek. Het concert wordt gehouden op de Markt in Zelhem, tegenover de kerk.

U kunt uzelf of uw kind nog steeds aanmelden voor het nieuwe muziekseizoen van Prinses Juliana. Er zijn voor diverse instrumenten nog plaatsen beschikbaar. U kunt contact opnemen met opleidingscoördinator Milie Wolsink, 0314-623646 of via de website.


www.prinsesjuliana.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant