Kledingbeurs De Kledingbank Zelhem

Algemeen

Zelhem - De vakantieperiode is dan wel bijna voorbij, maar het is nog steeds warm. De Kledingbank Zelhem heeft dan ook besloten om de zomerkleding tot en met 30 september te laten hangen. De kledingstukken kosten deze maand nog steeds € 0,50 per stuk en zomer jassen zijn voor de halve prijs. Kom kijken, er hangt wellicht iets tussen dat u zal bevallen. Er is volop dames-, heren-, kinder- en babykleding. De Kledingbank heeft ook een aardig assortiment schoenen.

Vanaf 1 september gaat ook de winterkleding weer in de rekken. De standaardprijs is € 1,- per kledingstuk en winterjassen voor € 5,- per stuk. De prijzen zijn laag om ook de mensen met een laag inkomen van dienste te kunnen zijn, maar in principe is iedereen welkom. De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het voedselbankloket van Zelhem.

Wilt u nog kleding (schoon, heel en draagbaar) doneren dan bent u van harte welkom. De vrijwilligers zoeken het uit en mocht het volgens hun deskundigheid niet meer draagbaar zijn, zorgen zij er voor dat dit weer bij andere goede doelen terechtkomt. Uw gebrachte goed komt altijd ergens terecht waar het weer gebruikt kan worden en het belandt niet op de vuilstapel. Ook linnengoed als lakens, dekbedden (mits goed schoon), overtrekken en hand- en theedoeken zijn van harte welkom.

U vindt de Kledingbank Zelhem in de oude Schildersoordschool aan de Johannes Vermeer straat in Zelhem. De kledingbank gebruikt de achterzijde van de school. De openingstijden zijn op dinsdagmiddag van 13.00 uur tot 14.30 uur en iedere laatste zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur. Mocht u onverhoopt op deze dagen uw kleding niet kunnen bezorgen dan is er de mogelijkheid om telefonisch een afspraak te maken. De telefoonnummers zijn te vinden op de website en in de digitale gemeentegids van Bronckhorst.

Voor nadere informatie kunt u kijken op de site van de kerk www.lambertikerk.nl. Hier vindt u ook de informatie over de voedselbank.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant