Henk en Sander van Metaalrecycling van de Poll bij de nieuwe afvalbakken. Foto: Bernadet te Velthuis
Henk en Sander van Metaalrecycling van de Poll bij de nieuwe afvalbakken. Foto: Bernadet te Velthuis

Metaalrecycling van de Poll breidt werkzaamheden uit

Algemeen

Vorden – Vanaf heden kan men bij metaalrecycling van de Poll aan de Handelsweg 10 in Vorden, naast het brengen van ijzer en metalen, ook diverse soorten bedrijfsafval kwijt. Denk hierbij aan groenafval, hout, oud papier, plastic, bouw- en sloopafval en puin.

De benodigde vergunning die Sander van de Poll aanvroeg is gehonoreerd en de containers staan klaar op het terrein. Van de Poll:"Op deze manier kunnen wij onze klanten extra service en gemak bieden, bovendien hebben we de benodigde materialen zoals weegschalen toch al in bezit, dus waarom niet. Ook hoeven mensen uit de omgeving nu niet helemaal naar Doetinchem of Zutphen, maar kunnen ze het vanaf heden bij ons in Vorden kwijt." Daarnaast biedt Metaalrecycling van de Poll de mogelijkheid om containers op bedrijventerreinen en boerenbedrijven te plaatsen. Vraag hiervoor gerust naar de mogelijkheden.

U kunt bij Metaalrecycling van de Poll terecht van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 13.00 uur. Zie ook de advertentie elders in deze krant.

Vragen of meer informatie? Kom langs of neem contact op via onderstaand telefoonnummer.


Handelsweg 10, Vorden

0575-471785 / 06-30974306

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant