Ravage na frontale aanrijding in Hummelo. Foto: GinoPress
Ravage na frontale aanrijding in Hummelo. Foto: GinoPress

Frontale aanrijding met gewonde op de Torenallee in Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Op de Torenallee N314 met de Zomerweg in Hummelo heeft maandagochtend 7 maart een flink ongeluk plaatsgevonden tussen drie personenauto's. Eén persoon raakte gewond en is met onbekende verwondingen met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk werd kort na 8.00 uur gemeld. Een bestuurder, komende uit de Zomerweg, wilde linksaf slaan op de Torenallee op te rijden. Bij het oprijden zag de bestuurder vermoedelijk een naderende bestuurder, komende uit de richting van Toldijk, over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierdoor het gevolg. Een automobiliste die vanuit de richting Hummelo kwam, kon niet meer op tijd stoppen en raakte met haar auto één van de twee andere betrokken auto's. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel bij het ongeluk aanwezig. Een bestuurder moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hij is met onbekende verwondingen met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. De twee andere bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Door het ongeluk werd de Torenallee in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Het overige verkeer moest tijdelijk een alternatieve route kiezen. Alle drie de voertuigen werden zwaar beschadigd afgesleept.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant